Тази неделя Иван Цачев - BassBro ще се бори за място на големия финал на "България търси талант"

Плевен Лайф

05-05-2022, 12:52

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Талантливият плевенчанин отново ще демонстрира бийтбокс уменията си и ще очаква подкрепата на зрителите

14 изумително талантливи, красиви и невероятни участници ще се качат на сцената в третия, последен полуфинал на живо на "България търси талант"- тази неделя от 20:00 ч. по bTV, съобщиха от екипа на шоуто. Сред тях ще бъде и 23-годишният плевенчанин Иван Цачев - BassBro, който вече успя да срази журито и публиката с бийтбокс уменията си, а сега се готви за още по-ударно представяне.

Битката за заветното място на финала ще е изключително оспорвана, а зрителите ще имат нелеката задача да избират между наистина впечатляващи номера – комедия, еквилибристика, бийтбокс, хип-хоп, шеметна акробатика и илюзии, анимационни герои, гайди, рок-баби, зрелищна бойна демонстрация и уникални танци. В епизода ще има много красота, изненади и най-вече страхотно настроение.

И тази неделя отново всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които ще определят с гласа си кои таланти да продължат към финала. Единият ще е първият по вот, а другият ще бъде избран от журито измежду двамата подгласници в гласуването на зрителите.

Веднага след третия полуфинал, зрителите ще могат да гласуват за любимия си талант сред всички отпаднали на полуфиналите в играта „Спаси талант“. Гласуването ще продължи точно 24 часа и ще бъде онлайн на www.talant.btv.bg. Участникът, който събере най-много от гласовете на зрителите ще бъде „спасен“ и ще се върне в играта – и то директно на големия финал на шоуто, на живо, на 15 май.

А за него с пълни сили вече се подготвят петимата получили Златен бутон през сезона - Георги Станев (на проф. Кантарджиев), Симона Петрова (на Катето Евро), Стоян Йорданов – Чибо (на водещите), Скейтинг Финикс дуо (на Николаос) и La Campagnia Colonna (на Евелин Костова) и финалистите от първия и втория полуфинал – танцов състав към Читалище „Наука 1901 г.“ - гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, децата от група „Магия“  и момичетата от балет „Вега“.

Към тях ще се присъединят и последните  двама финалисти, които ще станат ясни в края на третия полуфинал в неделя и още един - 12-и финалист, който ще бъде определен в играта “Спаси талант”.