Средношколското общежитие с футболен турнир за Празника на Плевен (Снимки)

Спорт

11-05-2022, 15:17

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Спортната проява, организирана в навечерието на празничния ден, събра любители на футбола от училища в града

С детски футболен турнир Средношколско общежитие "Данаил Попов" в Плевен посреща Празника на града - 15 май. Спортната проява, организирана в навечерието на празничния ден, събра любители на футбола от училища в града.

"Това е второ издание на турнира. Първото проведохме точно преди една година и успеха тогава ни накара да превърнем този спортен празник в традиционен“, сподели Веселка Лилова, директор на Общежитието.

И тази година четири отбора мериха сили на терена - отборът на домакините от ОСО - Плевен, ръководен от възпитателя Ивайло Христов, млади футболни надежди от СУ „Стоян Заимов“, ПГ по лозарство и винарство „Александър Стамболийски” и Професионалната гимназия по транспорт "Проф. Цветан Лазаров“.

"Благодарни сме на всички за участието. И понеже всички се представиха страхотно, всеки от отборите си тръгна с купа и медали. Спортът е здраве, изгражда характера, учи на спортсменство и не на последно място - носи много приятни емоции", каза още Веселка Лилова. Тя благодари и на екипа в СО "Данаил Попов", помогнал за успешната реализация на спортната проява.

 Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"