Баскетболният Спартак стана част от празника на ДФСГ "Интелект" (Снимки)

Спорт

11-05-2022, 23:23

Снимка:

ДФСГ "Интелект"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Тодор Тодоров и част от играчите зарадваха учениците

Още едно плевенско училище отвори вратите си за Спартак. Част от баскетболистите на Тодор Тодоров посетиха Държавна финансово-стопанска гимназия "Интелект", където на днешния ден отбелязаха и празника на учебното заведение.

Симеон Илиев, Коча Йовович, Максим Корниенко, Джервон Пресли, Димитър Маринчешки и Никола Кирилов се запознаха с едно от местата, където се развиват и част от подрастващите от школата на клуба. Освен това, играчите на полуфиналиста в НБЛ демонстрираха какво умеят с оранжевата топка, а накрая си направиха и снимки с учениците.

През своето 32-годишно съществуване ДФСГ "Интелект" се утвърди като елитно училище, което осигурява задълбочена икономическа, чуждоезикова и общообразователна подготовка. Провеждайки обучение по актуални специалности, гимназията дава възможност на своите ученици да се запознаят със света на икономиката, информационните технологии, предприемачеството и бизнеса, помагайки им да развият своя потенциал.

Обучението се осъществява от екип висококвалифицирани специалисти, а възпитаниците на гимназията могат да се включат в разнообразни извънкласни форми, учебни компании, национални и международни проекти.

Тази година гимназията отбеляза празника с няколко интересни инициативи и с традиционното тържествено изпращане на поредния успешно приключил своето обучение випуск – Випуск 2022.