Зам.-председателят на МО на БСП в Плевен: Напълно оправдавам Путин за действията му в Украйна

Новините

16-05-2022, 11:16

Снимка:

Нова тв, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Путин нямаше друг избор, решението му за военен конфликт е адекватно", категорична е 23-годишната Лаура Маринова

"Това е една много трудна и емоционална тема за мен, защото съм наполовина рускиня. Смятам, че приближаването на НАТО към границите на Русия даде предпоставка за този военен конфликт. Путин просто нямаше друг избор. Това беше единственото решение, което беше за мен беше адекватно и като постъпка напълно го оправдавам." Това заяви зам.-председателят на Младежкото обединение на БСП в Плевен Лаура Маринова в репортаж на предаването "Събуди се" по Нова тв.

"Напълно съм сериозна. Аз съм запозната с историята и знам през всичките тези години децата на Донбас как живяха в целия този страх дали ще има утре, така че моето мнение е категорично", добави 23-годишната плевенчанка, която е член и на Националния съвет на БСП.

"Разбира се, винаги, когато има жертви не е приятно, това са два братски народа. За мен тази война се води между САЩ и Русия, не толкова между Украйна и Русия. Надявам се скоро всичко това да приключи", каза още Лаура Маринова, чиято майка е рускиня.

"Последно бях в Русия през 2016 година. Хората живееха абсолютно нормално, в охолство. Сега има разделение, някои подкрепят действията на Путин, други не чак толкова. Имат си всичко по магазините, няма недостиг. Даже тези санкции в годините доказаха, че те не са фактор за руската икономика. Смятам, че са безполезни", посочи Лаура Маринова.

Пред Нова тв тя коментира и състоянието на управляващата четворна коалиция.

"Виждаме, че премиерът не се радва на голяма народна любов в момента. Натрупа много негативи към себе си и управлението. Смятам, че предстоят нови избори, но не искам да се ангажирам с дата", посочи тя.