Специалистът по етикет Невена Басарова гостува на малчуганите в СУ "Иван Вазов"

Животът

16-05-2022, 16:44

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Тя е основател на Първата детска академия за добри обноски

Авторката на книгата "Детска академия за добри обноски“ – Невена Басарова, която е и основател на Първата детска академия за добри обноски, гостува в СУ "Иван Вазов" - Плевен. Тя показа на малчуганите практически съвети за етикет при различни ситуации.

Инициативата бе организирана от Асоциация „Докосни дъгата“, издателство СофтПрес, СУ "Иван Вазов" – Плевен и Невена Басарова, в партньорство с мъжкия моден бранд TEODOR fashion и дизайнерско студио Fortuna style.

Целта на срещата бе да се постави акцент върху изграждането на добри обноски и здравословни навици за смислено личностно развитие на децата – от най-малките до най-големите.

В мероприятието участваха над 50 деца, които се срещнаха с авторката и с любопитство разгърнаха книгата: с практични съвети и прекрасни илюстрации, тя е вълнуващо пътешествие, което помага на малките читатели да откриват света около себе си с уверена усмивка.

Най-активните и любопитни получиха и подаръци: момчета - папийонки от TEODOR fashion, а момичетата – шалчета от Fortuna style.

В нейния свят на добри обноски, Невена Басарова обучава деца, тийнейджъри и техните родители как да се държат в обществото. Тя е сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика “Гъвкава дисциплина”, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват.