Тодор Тодоров: Заслужаваме да вземем нещо от този сезон

Спорт

18-05-2022, 23:10

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Спартак насочва вниманието си към битката за бронзовите медали

“Може би ни трябваше и доза шанс. Имахме стрелби, които можеха да влязат, изпуснахме и лесни две точки под коша. Те са отбор, който се възползва от всяка своя минисерия. Единственото, което мога да кажа на първо четене е, че всеки един от моите момчета, с труда, който положиха тази година в тренировки и в мачове, заслужавахме една победа срещу първия в класирането. Всички искахме това да се повтори поне още един път. Нашият отбор има доста опитни играчи, които когато са настроени както трябва, са способни да четат ситуациите и да взимат правилните решения. Във втория мач в Самоков не успяхме да се възползваме от това нещо.", заяви Тодор Тодоров в ефира на Max Sport 2.

Както вече писахме, плевенчани отстъпиха с 0-3 победи в полуфиналната плейофна серия срещу Рилски спортист, допускайки драматична загуба в зала "Балканстрой" със 76:77 в мач №3. Сега спартаклии насочват вниманието си към битката за бронзовите медали, където ще очакват за противник загубилия от двойката Балкан - Левски.

"Като цяло баскетболно каквото и да коментираме за този мач ще остане на заден план. Първото нещо е социалния момент, който ние предизвикахме с присъствието си на баскетболната карта този сезон - говоря като поведение в Плевен.  Неслучайно видяхте, че в залата във втори пореден мач нямаше празно място. Това е нашата цел. Всички заслужавахме поне този мач да го спечелим и вече в четвъртия да се опитаме да поднесем изненада. Искам да използваме всеки шанс, който ни се предоставя, за да радваме хората и да играем баскетбол. За момента имаме шанс. Когато сезонът свърши, нашият шанс няма да го има. Трябва да го използваме, за да се забавляваме и да радваме феновете. Заслужаваме да вземем нещо от този сезон. Дори и да не успеем, надявам се този сезон да е една основа за надграждане оттук нататък", заяви още Тодоров.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"