Кирил Бейдов: В "Стани богат" не можеш да си позволиш рискове

Плевен Лайф

23-05-2022, 15:29

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Това е нещо, което се изживява един път в живота", каза плевенчанинът, който спечели 5000 лв от играта

Плевенчанинът Кирил Бейдов, който стигна до въпрос за 10 000 лева в  "Стани богат", гостува в студиото на "Тази сутрин", за да сподели за стратегията си в играта.

Помогнаха ли му уменията от професионалния покер или по-голяма тежест имаше личната му библиотека, която включва над 1000 тома?

"За мен най-интересните въпроси в "Стани богат" са не тези, които знаеш, а върху които имаш някаква възможност да разсъждаваш и чрез логика да стигнеш до верния отговор. Това за мен е истинското умение", каза Бейдов.

"В "Стани богат" не можеш да си позволиш рискове, защото това е нещо, което се изживява един път в живота. Има места, където трябва да рискуваш – и това са началните въпроси. Задължително трябва да стигнеш до горните въпроси, за да може да направиш добра игра", допълни той.

"Родителите ми винаги са имали богата библиотека. Баща ми и майка ми са доста страстни читатели и са ми препоръчвали книги, които да чета, но никога не са ми ги налагали", каза Бейдов.

"Най-важното е да не се притесняват, да помислят, да разсъждават, да са спокойни - важното е да стигнат до верния отговор. Единственото, което може да им изиграе лоша шега, е притеснението", заяви Кирил.

"Ако някога пак имам възможност, с удоволствие бих отишъл пак в "Стани богат", категоричен е той.

"Спечелената сума ще използвам за литература, за пътешествия и за нематериални неща – те според мен са много по-ценни от материалните", сподели Бейдов.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"