"Живи букви" - една страхотна инициатива на Випуск 2022 на СУ "Иван Вазов" (Снимки)

Плевен Лайф

01-06-2022, 15:30

Снимка:

Verus Photography

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

По идея на популярния фотограф Цветомир Георгиев - Verus, aбитуриентите изписаха с телата си името на патрона на училището

По идея на популярния фотограф Цветомир Георгиев - Verus, над 100 абитуриенти от Випуск 2022 на СУ "Иван Вазов" - Плевен изписаха с телата си името на патрона на училището. Инициативата бе проведена в последния учебен ден на зрелостниците. По този начин те изразиха почит към патриарха на българската литература и своето любимо училище, с което се разделят, за да поемат по пътя на живота.

Надписът бе заснет от орлов поглед чрез дрон от Цветомир Георгиев - Verus, който е бивш възпитаник на най-голямото училище в Плевенска област и фотограф на целия Випуск 2022 на СУ "Иван Вазов". Идеята му за "живите букви" била посрещната с огромен ентусиазъм от абитуриентите, като в реализацията на идеята се включили и техните класни ръководители, както и директорът Димитър Митев.

"Гордеем се с нашето училище и ще го помним цял живот, защото в него преживяхме незабравими моменти. То не е просто една издигната сграда, а е част от нашите сърца!", споделиха учениците, след като създадоха още един хубав спомен.

Моменти от подготовката: