Задава се концерт "Вечните песни на България" в Летния театър

Плевен Лайф

02-06-2022, 11:27

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Музикалната проява ще е с участието на Йордан Караджов, Маргарита Хранова, Йордан Марков и Владислав Славов

На 27 юни в Летен театър "Кайлъка" ще се състои концерт от турнето "Вечните песни на България" в Летния театър. Музикалната проява ще е с участието на Йордан Караджов, Маргарита Хранова, Йордан Марков и Владислав Славов.

"Елате и се насладете на невиждан празник и шоу, които най-големите любимци на България създават за публиката и почитателите на мелодичната и романтична българска музика. Песни, с които са израснали поколения българи. Песни, с които сте отпразнували вашите щастливи мигове и празници", канят организаторите.

"В концертната програма ще прозвучат само и единствено проверени и златни български песни, доказали се във времето. Едно е сигурно - носталгията към хубавата музика е много силна и българинът има нужда от романтиката, която тя им носи. Разбира се, концертите ще бъдат придружени с голямо аудио-визуално шоу, както винаги, за да преживеете емоцията от песните още по-силно", допълват те.

Концертите са изключително тържествени, тъй като най-обичаните звезди на България Йордан Караджов и Маргарита Хранова, през 2022 година честват своите 70-годишни юбилеи.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на "Грабо" и "Ивентим".