Тодор Тодоров: Спартак успя да върне хората в залата, накарахме ги да говорят за баскетбол

Спорт

09-06-2022, 07:00

Снимка:

БК Спартак

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Още в началото на сезона казахме, че нямаме поставени цели, а най-голямата цел беше социалният елемент в Плевен", сподели наставникът

"Естествено, когато сме били толкова близо до това да вземем максимума от сезона за нас, без да се заблуждаваме, максимумът е третото място и на фона на това, че бяхме толкова близо в нас остава една нотка на разочарование. Все пак имаше и доста хубави неща. Надявам се в следващите дни да осъзнаем това, което направихме за Плевен и по една или друга причина стигнахме до тук", заяви старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров след като тимът зае четвъртото място в НБЛ този сезон, съобщава bgbasket.com.

"Радвам се, че като цяло през целия сезон се опитвахме да играем като равни и се надявам това да е оценено от хората, които се интересуват от баскетбол, и да продължават да ни подкрепят", добави Тодоров.

"Още в началото на сезона казахме, че нямаме поставени цели, а най-голямата цел беше социалният елемент в Плевен. Постигнахме това. Спартак успя да върне хората в залата. Накарахме ги да говорят за баскетбол. Имаше моменти, в които бяхме разколебани, но ние винаги се опитвахме да бъдем максимално концентрирани в ситуацията и да даваме всичко от себе си. Ние не сме отбор с поставени високи цели и бюджети, и селекции. Надявам се да продължим да надграждаме манталитета и да искаме да задържим едно добро ниво", коментира наставникът на Спартак.

"Благодаря на всички фенове. Благодаря и на ръководството, което успява да подсигурява условията, които са нужни на момчетата да дават максимума от себе си. Искам да благодаря и на човека, чието не споменахме през сезона, но въпреки това той се опитва да помага, върши доста работа, а именно Галин Стоянов. Надявам се всички около баскетбола да са доволни от този сезон и да успеем да извлечем нужните поуки и изводи, за да може догодина отново в края на месец май да можем да забавляваме хората в Плевен с баскетбол", каза още Тодор Тодоров.