Радослав Панталеев помага на Кобрата за мача с Дерек Чисора

Спорт

10-06-2022, 07:02

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Пулев направи спаринги с бронзовия медалист от Световното първенство през 2019 година

Радослав Панталеев е един от боксьорите, който ще опита да помогне на Кубрат Пулев, за да влезе в нужната форма за двубоя с Дерек Чисора, съобщава boec.bg. Кобрата ще даде реванш на британеца на 9 юли в „О2 Арена“ в Лондон. Двамата ще се срещнат отново на ринга, след като най-успешният ни професионален боксьор в историята надделя с неединодушно съдийско решение през 2016-а в Хамбург.

Пулев замина за английската столица, където в петък следобед ще се изправи лице в лице с „Войната“. Те ще дадат обща пресконференция, месец преди сблъсъка, за да подгреят феновете. Мачът ще се предава по платформата DAZN, а билетите за него вече се продават в интернет. Цените варират от 47.50 до 223.50 паунда.

Преди да отлети за Лондон Кобрата проведе няколко тренировъчни сесии в София. Той направи спаринги с бронзовия медалист от Световното първенство през 2019 година Радослав Панталеев. Националът ни боксира в категория до 92 килограма, но има много сходна физика с тази на Чисора, като стилът му също наподобява този на британеца, което може да го превърне в изключително полезен за подготовката на Пулев. Не е изключено двамата да правят още спаринги през следващия месец.