Деян Петков: Никога не съм се виждал със Слави Трифонов

Мисия

15-06-2022, 09:01

Снимка:

Нова тв

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Казваха ни, че сме висококвалифицирани натискачи на копчета без мнение в ИТН", заяви плевенският депутат

"С г-н Трифонов не се познавам. Не сме се виждали никога. Абсолютно никога не съм виждал с г-н Слави Трифонов, като имате предвид, че аз съм от самото начало, от откриването на офиса на ИТН в Плевен. Там се запознах с Тошко Йорданов, Филип Станев и Виктория Василев.  Това заяви отцепилият се от ИТН плевенски депутат Деян Петков в ефира на Нова тв.

"В момента, в който влязох в парламента ми беше казано, че сме едни висококвалифицирани натискачи на копчета, които нямат право да мислят и да взимат решения, защото сме тук заради един човек, и  на който не му харесва може да си ходи", каза още Петков.

"В Плевен сме имали най-силните резултати, никой не е взимал една стотинка за труда си, всички са били доброволци. Аз имах възможност да работя на пълен щат в спортното училище, но предпочетох да съм на половин, за да мога да отделям време за ИТН", добави той.

Той беше категоричен, че лошото отношение към него и колегите му е било водещо за напускането им на партията. 

“При мен всичко е въпрос на лошо отношение. Аз съм достатъчно принципен човек, не мога да бъда купен, не мога да бъда изнудван”, заяви Петков.

Той заяви, че не е получавал телефонно обаждане от премиера Кирил Петков.