"Има такъв народ" в Плевен опроверга Радостин Василев и приближените му

Мисия

18-06-2022, 19:10

Снимка:

ИТН/Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Действията им целят подвеждане, дезинформация, всяване на паника и хаос", заявиха от структурата на ИТН в област Плевен.

"Здравейте, уважаеми медии. Приложено изпращам до вас опровержение на декларацията от Радостин Василев за липсата на структура на ПП "Има Такъв Народ" за област Плевен. Хората, цитирани от Радостин Василев в неговата декларация са лично негов приближен кръг и повечето от тях никога не са били официално част от структурата на ПП "Има Такъв Народ". Доказателства за това може лесно да откриете на интернет страницата на партията", информира депутатът от ИТН инж. Христинка Иванова.

"Действията на Радостин Василев целят подвеждане, дезинформация, всяване на паника и хаос.", допълва тя.

А ето и какво гласи текстът на опровержението:

Във връзка с излязлата днес 18.06.2022г. декларация, ние от структурата на ПП "Има такъв народ" област Плевен и гр.Плевен изцяло се разграничаваме от позицията на областния координатор в оставка Радостин Василев и неговите приближени, които не са членове, не са координатори и не представляват по никакъв начин областната структура на ПП "Има такъв народ"“ гр.Плевен. НИЕ, представляващите, категорично подкрепяме изцяло ПП "Има такъв народ" и лидера г-н Станислав Трифонов.

Подкрепяме и заставаме твърдо зад решенията на ръководството на ПП “Има такъв народ“. Ние вярваме, че ПП “Има такъв народ" винаги се е ръководила и изцяло е защитавала само и единствено интересите на България. Ние вярваме, че българите сме достоен и честен народ и никога не бихме предали своята родина и история. През тези години, тъй като част от нас са още от референдума, организиран от екипа на г-н Трифонов и впоследствие се превърнал в политически проект, "Има такъв народ", никога не сме чувствали предавани. Напротив, случващите се през изминалата седмица събития, ни направиха още по-силни и непоколебими в решението си да бъдем част от структурата на ПП “Има такъв народ“. Ние вярваме, че нашата родина България е над всичко и всички и ще се борим за нейното благополучие до последния си дъх. Нека да не оставяме само Бог да пази България, а и ние българите да я пазим, почитаме и уважаваме!

Общинските координатори, видно от официалния сайт на ПП "Има такъв народ": гр. Долна Митрополия – инж. Христинка Иванова, гр. Червен бряг – Анна Янчева, гр. Кнежа - Красимир Владов, гр. Искър – Йовка Петрова, гр. Гулянци – Десислав Тинков, гр. Белене – Красимир Иванов, членове и симпатизанти на община и област Плевен.

Силата е в истината!