Плевенчанка засия с приза “Queen of the year 2022”

Плевен Лайф

23-06-2022, 17:18

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Мадлена Иванова бе наградена в авторитетния конкурс, провел се в Тбилиси, Грузия

Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния конкурс “Queen of the year 2022“, който се проведе наскоро в Тбилиси, Грузия. В него се състезаваха 44 кандидати от 15 държави в различни категории. Организатор на събитието беше Ека Мгалоблишвили – ТВ водеща, собственик на голяма модна агенция и организатор на различни конкурси за красота и стил.

Плевенчанката Мадлена Иванова спечели титлата “Queen of the year 2022” в категорията 30+ за работещи и успешни дами, които съчетават общественополезна дейност, участие в културни събития, както и стилен, и модерен външен вид, съобщава fashion.bg.

Делегатите бяха посрещнати от правителството и представяха своята държава и национален костюм на специална вечер. Част от програмата, направена от инициаторите на конкурса се състоеше от интервю с международно жури, туристическа обиколка на два града, както и два дни модни ревюта на различни грузински и чуждестранни дизайнери. По време на ревю-спектакъла участниците представиха по едно модно предложение по техен избор.

Българският модел Мадлена Иванова дефилира с ефектна рокля с мъниста, дело на “Miravision” и беше избрана за лице на модния бранд “Asel Sagi Atelier”, като получи покана от тях за участие в седмицата на модата в Уралск през месец септември, а българската национална носия, която също бе представена от Мадлена е дело на модна къща „Перлита“ с дизайнер Мариета Славчева.

Специални гости на събитието бяха г-жа Ека Беселия – политик, ръководител на Съдебната палата в Тбилиси, председател на комисията по права на човека и гражданска интеграция в парламента, член на комисията по избор на съдии в Европейския съд по правата на човека, както и г-жа Гулико Зумбадзе - политик, председател на областната организация на партия, основател и член на редица обществени организации в областта на демокрацията и социалните въпроси, които българката впечатли с професионалната си реализация като юрист.

Важен факт от творческата биография на Мадлена Иванова е, че преди време тя стана носител и на наградата за най-красиво тяло на конкурса “Miss Summer International 2015”, който се проведе в Колумбия.

Помолен за коментар, председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков заяви: „Не съм учуден от поредното признание за Мадлена Иванова. Тя е несменяем участник в ревю-спектаклите на „Златната игла“ и на „БГ модна икона“ на Академията за мода, в които уверено, адекватно и ефектно презентира новите модни послания. Г-жа Иванова е чудесен пример за това, как една модерна работеща жена може успешно да комбинира професионалните си ангажименти с дейности, посветени на стила, модата и красотата. Моите адмирации!“Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"