Иван Янчев: Радостин Василев ме освободи като областен управител, след като ме заплаши

Мисия

23-06-2022, 20:17

Снимка:

архив

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Бившият областен управител на Плевен публикува емоционален пост във Фейсбук

Вчера Радостин Василев ме освободи като областен управител на област Плевен, както беше ме заплашил в коментара си под моя публикация в личния ми профил, но ще му отговоря така: От достойнството ми на истински българин и професионалист няма как да ме освободиш! Когато нямаш човещина и чест, колкото и други добродетели да имаш душата ти не може да е чиста!

Това пише на профила си във Фейсбук бившият областен управител на Плевен Иван Янчев.

Припомняме, че вчера правителството прие решение, с което Янчев е освободен от длъжността областен управител на област Плевен, а на негово място е назначен Крум Пенчев.

Това пък провокира бившият депутат Юлиян Ненчев да разкрие в социалната мрежа, че назначението е по препоръка на отцепилия се от ИТН Радостин Василев, който през последните дни се изживява като изключително приближен до премиера в оставка Кирил Петков.

"Рудиляшка продължава да унижава Плевен. Преди малко е назначен за областен управител поредното му прокси Крум Пенчев. Нищо лично към младежа, но тотално неподготвен за тази позиция! Рудиляшка, скоро ще се сблъскаш с гражданската любов в Плевен!", написа снощи Ненчев.

А ето какво гласи целият пост на Иван Янчев:

Ще си поговоря с Вас, защото ми е малко тъжно…

Наблюдавам как много хора взимат решения, как избират кратки или дълги пътеки. Аз просто избрах моето пътуване да е за добро. Да работя за моята България е добро за мен. Не се поддадох на никакви изкушения, не пожелах нищо, което да ме разделя от моите убеждения. Не ми беше трудно на моите години да осъзная, че верността е най-правилния път. Искам да говоря на моя чист, роден и свят български език!

Искам мислите ми да срещат народните болки и заедно да взимаме верни решения!

Когато народът говори и тази реч е в унисон с моите чувства, това смятам, че е най-силният аргумент за вярна посока!

Когато казвам, че обичам моята Родина, с твърдост признавам, че ще отстоявам най-ценното за мен “верую” - България е над всичко и над всички!!!

Вчера Радостин Василев ме освободи като областен управител на област Плевен, както беше ме заплашил в коментара си под моя публикация в личния ми профил, но ще му отговоря така: От достойнството ми на истински българин и професионалист няма как да ме освободиш! Когато нямаш човещина и чест, колкото и други добродетели да имаш душата ти не може да е чиста!Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"