169 служители от ОДМВР - Плевен са наградени за професионалния си празник

Мисия

06-07-2022, 11:55

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Старши комисар Веселин Вътов благодари за денонощния труд и високите резултати в борбата с престъпността и опазването на обществения ред в региона

На тържествено събрание, проведено в сградата на ОДМВР - Плевен,  по случай професионалния празник бяха връчени наградите на полицейски служители от плевенската дирекция за постигнати високи резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред.

С „Писмена похвала“ са наградени трима служители от ръководството на МВР, а 160 са наградените от директора на ОДМВР – Плевен старши комисар Веселин Вътов. По предложение на Районна прокуратура – Плевен са наградени петима служители с „писмена похвала“. С „Обявяване на благодарност“ министърът на вътрешните работи  удостои директора на ОДМВР – Плевен.

Прочетени бяха поздравителни адреси от ръководството и дирекции в МВР, администрации и ведомства в област Плевен.

В обръщението си към служителите на ОДМВР – Плевен старши комисар Веселин Вътов благодари за денонощния труд и високите резултати в борбата с престъпността и опазването на обществения ред в региона.

"Бъдете здрави Вие и Вашите семейства, пожелавам много лични и професионални успехи и все така отговорни, в защита интересите на гражданите и утвърждаване на правовия ред“ заключи директорът.