Радостин Василев обижда членовете на ИТН - Плевен, нарече ги лакеи и проститутки

Новините

09-07-2022, 11:57

Снимка:

Има такъв народ/Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Среща на активисти на партията от област Плевен и депутати изнерви спортния министър в оставка

Спортният министър в оставка изригна с обидна публикация срещу доскорошните си колеги от "Има такъв народ" в Плевен.

Радостин Василев нападна плевенската структура, която оглавяваше до неотдавна, заради провела се среща в града, на която присъствали много активисти на партията, както и депутати, сред които Тошко Йорданов, проф. Андрей Чорбанов и др. От снимки, публикувани в социалната мрежа, се вижда, че някои от присъстващите са издигнали снимки с образа на Василев, на които пише: „Предатели мразим повече от ГЕРБ”.

"Днес, гости на град Плевен от село Девенци- община Червен Бряг (водени от таткото на Иван Янчев-ДПС) и друга група гости от селата около град Долна Митрополия, посрещнаха радушно голяма част от народните представители от парламентарната група на ИТН, водени от техния естествен неформален лидер Христинка Иванова (жената от село). Тази палава група беше придружавана от малко лакеи на г-н Тошко Йорданов, една татуирана продавачка, която се явява координатор за цял район в София и две доказани проститутки. Знам, че всички знаят кои са те.

Аз не видях повече от 5-6 членове на ИТН на тази среща и нито един уважаващ себе си човек, но имаше експерти и хора от малцинствата от доста села извън Плевен, което означава, че ИТН определено разтваря избирателното ветрило. Цялата тази върховна организация имаше за цел да заблуди обществото и най-вече самите присъстващи, че ИТН има структури в Плевен и, че партията е жива.

Ще се наложи да охладя страстите. Заради огромното предателство към българския народ, поставянето на държавата на колене вече повече от година и явната прегръдка с ГЕРБ и ДПС, ИТН вече НЕ СЪЩЕСТВУВА. На изборите ще имат 2%.

Аз предпочетох да напусна предателите на стотици хиляди българи и да не се омаскарявам с тази гнус”, написа министърът в оставка във Фейсбук.

Припомняме, че преди няколко седмици от ИТН-Плевен се разграничиха от Радостин Василев и заявиха, че са омерзени от действията му след неговото отцепване, довели до присламчване към Кирил Петков и "Промяната" в опит да запази министерското си кресло.