В Кнежа се проведе квалификационен турнир за "Купа на БФС по мини футбол"

Спорт

10-07-2022, 19:00

Снимка:

Община Кнежа

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Общо 12 отбора се впуснаха в надпреварата

През изминалите два дни на стадион "Мизия" гр. Кнежа се проведе квалификационен турнир за "Купа на БФС по мини футбол", организиран съвместно от Община Кнежа и Български футболни турнири.

Общо 12 отбора се впуснаха в надпреварата. Публиката имаше удоволствието да наблюдава изключително интересни и оспорвани срещи между участниците. Битката за първото място беше жестока, но и спортменска, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Класирането има следния вид:

Футболистите от ФК „Лавров“ триумфираха! Те станаха горди притежатели на купата от квалификационния турнир и освен това шампионите продължават към финалната четворка в гр. Плевен, където ще се определи абсолютният шампион.

Почетното II- ро място заеха участниците от отбор „Червените дяволи", печелейки купа, медали и участие във финалната четворка.

Отбор „Елком“ успя да завоюва III-то място на днешните финали и се увенчаха с купа и медали. Освен наградите за първо, второ и трето място, бяха връчени и индивидуални награди "Най-добър вратар", "Голмайстор", "Най-добър играч" и "Модерен ляв" на участниците, които се отличиха най-много по време на състезанието.

"Използвам възможността отново да благодаря на г-н Николов за професионализма, който показа по време на съвместната ни работа! Благодаря и на момчетата, които взеха участие в турнира, а на победителите от "Лавров" и „Червените дяволи“ желая успешно представяне на големия финал!", написа кметът на Кнежа Илийчо Лачовски на официалната си страница във Фейсбук.