Плевенски водач на тротинетка хвърчи със 120 км/час по магистрала "Хемус" (Видео)

Новините

12-07-2022, 14:03

Снимка:

кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Оказа се, че това е трансджендърът Емили Йорданова

120 км/ч с тротинетка по автомагистрала "Хемус". Кадри с момиче по джапанки, което развива висока скорост и изпреварва автомобили, предизвикаха бурни коментари в социалната мрежа. Всички са на мнение, че с подобни действия освен живота на каращия тротинетката, се застрашава и безопасността на останалите участници в движението.

Шофьорът, заснел видеото, е карал продължително време зад нея с над 110 километра в час.

"Да, аз съм момичето от видеото! Не правя нищо лошо! Спазвам правилата за движение! Карам внимателно и спазвам нужната дистанция!" Това заяви пред ТВМЕДИА трансджендърът Емили Йорданова.

Мъжът от Плевен, който усеща и определя себе си като жена, се прочу покрай връзката си с друг трансджендър – Тихомир от „Фермата“.

Емили не отрече, че обича високите скорости и често кара бясно. Чак сега обаче разбрала, че органите на реда я търсят за съставяне на акт.

Пътен експерт коментира сутринта пред Нова тв, че ако мине през дупка с тротинетката, ще падне, а идващите автомобили могат да я сгазят. "Няма право да се движи по скоростен път. Тя застрашава както себе си, така и останалите водачи. Тези тротинетки не са предвидени за такива скорост", каза пътният експерт Владимир Тодоров.

"Тя трябва да бъде санкционирана категорично. В закона е написано, че тротинетките не трябва да развиват повече от 25 км/ч. А момичето се движи със 120, което е със 100 км/ч над допустимото", допълни още той в репортажа по темата по Нова тв.