Теди Кацарова представи "Един за друг" на сцената на летния театър в Плевен (Видео)

Плевен Лайф

14-07-2022, 15:13

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Освен нея, на сцената на летния театър се качиха Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Нелина, Тони Димитрова, Роси Кирилова, дует Аморе

Теди Кацарова изпя на концерт в Плевен снощи най-новата си песен "Един за друг". Това се случи по време на музикалната проява в Летния театър "Обич и песен" пред многобройните почитатели на българската поп музика. Очакванията са песента да се превърне в един от новите баладични хитове на това лято.

"Над 60000 гледания за 1 ден! Благодаря ви, приятели! За съобщенията и за това, че все още красивите текстове със смисъл имат значение и ви вълнуват!“ По този начин тя благодари за интереса към песента в профила си във Фейсбук. Клипът е посветен на една млада влюбена двойка – сватбеният ден на Екатерина и Светлин, а красивият текст е написала самата Теди Кацарова.

Освен нея, на сцената на летния театър в Плевен се качиха Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Нелина, Тони Димитрова, Роси Кирилова, дует Аморе, които бяха бурно аплодирани от феновете на хубавата българска музика.

В края на концерта и публика, и изпълнители почетоха големият Емил Димитров, роден именно в Плевен.