Люси Дяковска: Три моста в парк "Кайлъка" ще бъдат възстановени, подкрепи ни пореден дарител

Животът

16-07-2022, 11:51

Снимка:

Фондация "Аз съм Кайлъка"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Пореден дарител е решил да допринесе за позитивните промени в обичания от всички плевенчани парк

Люси Дяковска зарадва плевенчани с поредна хубава новина, свързана с дейностите по обновяването на парк "Кайлъка"

"Въпреки горещите дни и летния сезон, добрите дела нямат почивен ден, а с тях и нашата работа!", сподели популярната певица, отбелязвайки, че пореден дарител е решил да допринесе за позитивните промени в обичания от всички ни парк.

Люси информира, че е дарена сумата от 17 520,00, с която ще бъдат възстановени, облагородeни и най-вече-обезопасени три от ключовите мостове в частта на пешеходните алеи след парк-хотел "Кайлъка". Това са именно мостовете: мостът срещу постройката, известна още като бар "Самурай", мостът, водещ към бившия санаториум и мостът, водещ към вилата на създателя на парка - генерал Иван Винаров.

"Във връзка с горепосочената дейност върху мостовете ще бъдат извършвани ремонтни дейности през периода 01.08.2022 г. - 01.09.2022 г. Те няма да попречат на разходките и спорта по протежението на пешеходните алеи, затова се чувствайте поканени да продължавате да ги посещавате", увери създателката на Фондация "Аз съм Кайлъка".

"Благодарим отново за помощта на всички физически и юридически лица, които се включват в нашата мисия да спасим парк "Кайлъка", както и за търпението на всички граждани и туристи, за да се случат тези промени. Нека заедно продължаваме да работим за един чист, все така приветлив и безопасен парк", апелира Люси Дяковска от името на фондацията.

Ако и Вие искате да помогнете на парк Кайлъка да се превърне в едно още по-благоприятно място за отдих, спорт, култура, отмора и не само, можете да го направите като използвате следната банкова сметка:

Фондация Аз съм Кайлъка

FOUNDATION I AM KAYLAKA

BG64RZBB91551012829561

RZBBBGSF

Райфайзенбанк, гр.Плевен