Детелин Далаклиев подкрепи лятната инициатива „Младите хора на България – обединени“

Спорт

07-08-2022, 12:22

Снимка:

Асоциация "Докосни дъгата"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Легендарният ни боксьор сподели вдъхновяващи и мотивиращи истории от своя живот

“Преследвайте всяка една мечта и се раздавайте. Без упорита работа, решителност и отдаденост никой нищо няма да ви даде на този свят. А аз вярвам, че има баланс – колкото дадеш ти, толкова ще ти се върне.”

Това сподели Детелин Далаклиев пред децата и младежите, участващи в седмия национален лагер на Асоциация „Докосни дъгата“ и първия национален гвардейски ученически лагер на Сдружение „Младежки гвардейски отряди”, провеждащи се в Пампорово под надслов „Младите хора на България – обединени“.

Последният ни световен шампион по бокс при мъжете и Спортист №1 на България за 2009 година сподели вдъхновяващи и мотивиращи истории от своя живот. Разказа за най-трудните си мигове и доказа с примери защо човек трябва да следва своя собствен вътрешен усет и никога да не се предава. Далаклиев пожела на момчетата и момичетата да бъдат здрави и щастливи, да спортуват, да запазят невероятния си дух и да са все така всеотдайни във всичко, което правят.

Срещата на именития ни спортист с младежите в Пампорово завърши с множество селфита и общи снимки за спомен.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен