Осем истински любовни истории оживяват на сцената на Летен театър "Кайлъка"

Плевен Лайф

07-08-2022, 18:43

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова гостуват в Плевен с хитовата си комедия "Извънредно любовно"

Комедийният стендъп спектакъл „Извънредно любовно“ ще гостува в Летен театър "Кайлъка" в Плевен на 18 август. Датата е част от лятното турне на постановката с участието на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.

Трите актриси събират осем истински любовни истории, в които би могъл да се разпознае всеки от публиката. „Извънредно любовно“ излиза от рамките на традиционното представление, тъй като съчетава стендъп елементи с музика и танц – всичко това изпълнено по неподражаем начин от Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.

Постановката ще покаже на публиката, че любовта е навсякъде – в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, на чина в първи клас, в един голям шоколад, в една невероятна рокля. Любовта е избухване в хотелска стая, в хилядите въпроси след едно изпратено съобщение, в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана.

„Извънредно любовно“ е второто представление на триото Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова след „Извънредно положение“. Миналата година постановката се игра пред близо 10 000 зрители в над 10 града.

Билети може да откриете в мрежата на "Ивентим" и "Грабо".