Какво ще бъде времето в началото на новата седмица?

Животът

08-08-2022, 09:35

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Вижте прогнозата на НИМХ - Плевен

Днес преди обед ще бъде предимно слънчево. След обед ще се развие купеста, в крайните северозападни райони на отделни места и купесто-дъждовна облачност и там слабо ще превали. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат между 32° и 34°. Атмосферното налягане слабо ще се понижи

Във вторник времето преди обед ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развие променлива купеста, а в западните райони и купесто-дъждовна облачност, от която на отделни места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Вятърът ще бъде до умерен от североизток. Минималните температури ще бъдат между 18° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 33° и 35°. Атмосферното налягане слабо ще се понижи.

В сряда преди обед ще преобладава предимно слънчево време. Около и след обед ще се развие купеста и купесто–дъждовна облачност, от която на места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Вятърът ще бъде слаб до умерен от северната четвърт, с временно усилване по конвективната облачност. Минималните температури ще бъдат между 18° и 20°. Максималните ще се понижат и ще бъдат между 30° и 32°. Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.