Цирк "Колозеум" гостува в Плевен от 13 до 28 август

Плевен Лайф

11-08-2022, 17:56

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Построен е пред колопистата

Цирк "Колозеум" гостува в Плевен от 13 до 28 август! Построен е пред колопистата, като началото на спектаклите ще бъде всяка вечер от 19:00 ч. (15, 16, 17, 22 и 23 август са почивни дни).

"Очаква ви разнообразна циркова програма с дресури на камили, коне, понита и още много други животни", съобщават от цирка.

"Високо под купола - въздушна гимнастика на трапец, темпераментно жонгльорство... Най-малката артистка в цирка - Лучия, ще представи гимнастика върху партерен обръч. Седмо поколение цирков артист - Максимилиян Колев, възражда цирковия номер "прабългарски конни игри". Много смях и забавни игри в компанията на клоуна Коко. Само под купола на цирк "Колозеум - най-бързото и екстремно колело на смъртта в изпълнение на фамилия Валдемар. Като за финал ще затаите дъх с най-новия атракцион в програмата - зашеметяващи лупинги и екстремно каране на мотори в глобуса на смъртта от мотористите на цирк "Колозеум"!", споделят още от екипа.

Цирк "Колозеум" е създаден през 2007 г. от цирковия артист Момчил Колев, който след 3-годишно турне с най-големия цирк в САЩ се е завърнал в България за кратка ваканция. Завръщането му обратно в Америка се отлага, след като се влюбва в Лукреция Малеволти, която е шесто поколение цирков артист. Момчил решава да създаде свой собствен цирк в България с идеята да възроди цирковото изкуство и за да подсигури сигурно бъдеще за семейството си.