Обявиха празничната програма на Панаирни дни Кнежа 2022

Плевен Лайф

15-08-2022, 18:39

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Концерти на голямата сръбска звезда Кеба и ансамбъл "Филип Кутев" са сред акцентите в програмата

Готова е празничната програма на Панаирни дни Кнежа 2022.

"Съвсем скоро ще посрещнем близки, приятели и роднини и няма как да не се погрижим подобаващо за доброто настроение на всички жители и гости на града. Очаквайте много културни и спортни събития, които ще направят още по-вълнуващи панаирните дни на Кнежа", написа кметът Илийчо Лачовски на профила си във Фейсбук. 

Програмата стартира с турнири по белот, джаги и билярд, които ще се проведат в периода 22-24 август от 20:00 часа на лунапарк „Кнежица“. Всички желаещи могат да се запишат на тел.: 0899448875 – Михаела Младжова. 

Панаирните дни продължават с Традиционния турнир по ловна стрелба „Христо Ангелив“ от 26 до 28 август на Стрелбището в Кнежа, а на 27 август в Конната база ще се състои Турнир по прескачане на препятствия, който всяка година събира състезатели от цялата страна.

На 27 август всички уверени в себе си шахматисти, ще се борят да докажат своите умения и бърз ум на Турнира по шах Рапит, който ще се състои в централната градска част.

"Петъчният концерт /26 август/ ще ни пренесе в красивия свят на българския фолклор. Ще се насладим на изпълнения от Вокални групи при НЧ „Борба 1896 г.“, ще видим атрактивни Кукерски обичаи, а за завършек фолклорен ансамбъл "Филип Кутев" ще изпълнят за Вас богата програма от песни и танци. Събота вечер парк „Ахтирка“ ще бъде огласен от поп-фолк певицата Данна, Александър Робов и голямата сръбска звезда Кеба – изпълнители, които знаят как да накарат публиката да се забавлява! Заповядайте! Очакваме Ви!", написа Илийчо Лачовски.