Лек автомобил горя в гараж в Гривица

Крими

18-08-2022, 09:17

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН – Плевен са ликвидирали 15 произшествия

През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН – Плевен са ликвидирали 15 произшествия.

Изгасени са пожари в сухи треви и стърнища в  град Плевен до стадион"Плевен", до Втора Клинична база и в местността „Бала баир“,  в землищата на градовете Долни Дъбник и Славяново, както и в селата Дебово, Татари, Муселиево, Одърне и Славовица.

В 17:35 часа са пламнали  необитаеми къщи, изоставени дворове, нискостеблена растителност и суха трева в землището на село Дебово. Изгорели са  сгради разгърната площ 150 кв.м. Огнеборци от Никопол не са позволили разрастването на пожара.

На 17 август в 22:12 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в гараж в село Гривица. Незабавно са изпратени служители от районната служба в Плевен за локализиране и потушаване на пожара. Установено е, че техническа неизправност е запалила лек автомобил „Ауди“, паркиран в гаражното помещение.

Вчера в 18:53 часа от РС ПБЗН - Червен бряг и потърсено съдействие за  измиване на пътното платно след ПТП на главния път в района на село Радомирци. Отреагирали са служители с един автомобил.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен