До 12 септември за ремонт се ограничава движението на всички МПС по път I-3 Обход на Долни Дъбник

Новините

22-08-2022, 06:30

Снимка:

архив

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

обход ще се пътува и от Плевен към столицата.Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч

Напомняме, че от 22 август /понеделник/ до 12 септември т. г. ще бъде ограничено движението от 101-ви до 105-ти км на път I-3 Обход на град Долни Дъбник за ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Трафикът по направлението София - Плевен ще се пренасочва по обходен маршрут през гр. Долни Дъбник, по старото трасе на републиканския път: по ул. „Димчо Дебелянов“, ул. „Христо Янчев“ и ул. „Генерал Ганецки“ до изхода на гр. Долни Дъбник и път I-3 при 105-ти км. По същия обход ще се пътува и от Плевен към столицата.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването, но предприеманите дейности са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по отсечката.