Съветниците ще гласуват измeнение на инвестиционната програма на Община Плевен за 2022 година

Мисия

25-08-2022, 07:00

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

С предложение за приемане на Наредба за допълнение на Наредба №3/2000 г. на Общинския съвет – Плевен, за обществения ред при използване на пътни превозни средства на територията на община Плевен ще започне работата си местният парламент в четвъртък.

Кметът Георг Спартански ще информира за изпълнението на Бюджета на Община Плевен, сметките за средства от Европейския съюз и основните показатели към 30.06.2022 г. Негово е и предложението за изменение на Инвестиционната програма на Община Плевен за 2022 година.

Съветниците ще обсъдят провеждане на процедура/и по ЗОП за възлагане на услуга „Обществен превоз на пътници по съгласувани маршрутни разписания на автобусна линия Плевен – Ловеч от републиканската транспортна схема, от квотата на Община Плевен“ и ще гласуват предложение за продължаване срока на Споразумението за сътрудничество с „Радио 1“ ЕООД  - гр. София.

Редовната сесия на Общинския съвет ще се проведе днес от 09.00 ч. в Конферентната зала на Община Плевен в сграда „Гена Димитрова”  при предварителен дневен ред от 31 точки.