Турнири по белот, джаги и билярд се проведоха в Кнежа

Спорт

26-08-2022, 08:53

Снимка:

Община Кнежа

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В тях взеха участие близо 100 души

"През изминалите три дни в лунапарк „Кнежица“ се проведоха любимите за всички младежи турнири по белот, джаги и билярд. В тях взеха участие близо 100 души и изглежда всички бяха добре подготвени, защото битката за стълбицата на победителите беше жестока! Имаше много обрати, конкуренцията беше голяма, но на първо място всички се забавляваха", съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Тазгодишните победители са:

В надпреварата по билярд I-ви стана Петьо Павликянов. Мирослав Георгиев се пребори за II-ро място, а Антонио Гергов за III-то.

Петьо Павликянов и Габриел Цветков за поредна година успяха да завоюват и I-то място в турнира по джаги. II-ро място заеха момчетата Георги Негойчев и Цветан Бачийски, а на крачка от тях се класираха Георги Андреевски и Антонио Цанковски.

В любимата игра на картоиграчите - белот, I-во място заеха първата жена-победител Вяра Петкова и Емил Йошивски. Те победиха Свилен Баничов и Павлик Хаустов, нареждайки ги на II-ро място в класацията. Трето място грабнаха участниците Йотко Каленски и Петьо Павликянов.

През следващите дни в Кнежа ще се проведат още по-зрелищните състезания по мотокрос, ловна стрелба, прескачане на препятствия и рапид-шах.