Дърво се сгромоляса върху кола, плевенско семейство на косъм от трагедия

Крими

01-09-2022, 10:09

Снимка:

Facebook

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Водачът и съпругата му са се отървали без наранявания

Огромен бор се е строполил върху автомобил по време на движение и само късметът е помагнал на возещите се в него да не пострадат. Инцидентът е станал на 31 август около 17,00 часа на входа на Плевен откъм Ловеч.

Падналото дърво е нанесло значителни щети върху возилото, водачът и съпругата му са се отървали без наранявания, но смятат да вземат мерки и да потърсят сметка на отговорните за инцидента, за да не се повтарят подобни случаи.

Ето какво разказа плевенчанинът Милчо Кнежански на профила си във Фейсбук:

"На влизане от Ловеч в Плевен 31.08.22 г. 17-18 ч. Хвани единия, удари другия! Това е в България! Виновни са пътното в Плевен. Това се случи на мен. При дъжд, хлъзгав път карах с 30 км. в час. На излизане от завоя виждаме как един бор пада на пътя ни. Това става на около 20 метра от нас. Реагирах, но колата поднесе вдясно. Десните колелета влязоха между асфалта и мантинелата в кал. Въпреки усилията, колата спря леко в бора и удара пое предното стъкло, което се спука, но не се счупи. За капак пътна полиция ми направи акт, че съм карал с несъобразена скорост. Господи Боже! Сега ще обжалвам акта и заведа дело на пътното управление Плевен. До падналия бор има друг наклонен към пътя. Пожарникарите, които дойдоха щяха и него да отрежат, за да няма втори инцидент, но се отказаха. Това е положението. Майка плаче, грамофон свири!"