Без повече "фиу" по пътищата: Емили продава тротинетката заради глоби от КАТ

Животът

02-09-2022, 11:00

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Трансмомичето от Плевен платило близо 700 лева глоби

Дни след като поредният гражданин се оплака, че покрай него е профучала тротинетка със скорост, доста над позволената, управлявана от небезизвестната Емили, в интернет пространството се появи обява. Тихомир, приятелят на Емили, продава мощната тротинетка.

Емили също сподели с последователите си, че се разделя с превозното средство, пише dnes.bg.

"Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите!", пише тя в Instagram.

В поста си тя обяснява, че е взела решението, след като е била привикана в КАТ.

Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв. После ме привикаха пак в КАТ на 25.август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което, разбирате ли, пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв. И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам ел. тротинетка по големи булеварди и за това, че се предвижваме двамата с моят приятел Тихомир на тротинетката! За което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв.", оплаква се Емили.

Но шофьорите далеч не трябва да са спокойни. В края на поста си тя се заканва, че от другата седмица започва курсове за управление на мотор, а от обявата на Тихомир става ясно, че за тротинетката може да бъде направен бартер с пистов мотор.