Хлебарят от Плевен Чавдар Христанов с първа победа във "Фермата" (Снимки)

Плевен Лайф

18-09-2022, 15:24

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчанинът продължава уверено напред в състезанието за 100 000 лева

С много хъс, воля и пълно раздаване хлебарят от Плевен Чавдар Христанов надделя над кметския наместник на село Пепелина Георги Корчев с 10:0 и продължава уверено напред в шоуто "Фермата: Мостът на времето".

Съотборниците на Корчев от тима „Нови надежди“ го хвърлиха в битка и той избра да премери сили с представителя на отбор "Стари герои" Чавдар, познат от седмия сезон на най-градивното риалити. Кметският наместник, който e гледал конкурента си на Арената в предишното издание на предаването, вярваше, че има предимство. Оказа се обаче, че греши. 

Георги и Чавдар се състезаваха в четири битки. В първата всеки беше вързан за въже с противотежест, трябваше да пренесе по 10 дървени трупи, да ги разцепи, да намери ключ в тях, да се освободи от въжето и да отреже пет филии от греда с трион. Чавдар беше по-бърз и поведе. Хлебарят демонстрира пъргавина и в следващото изпитание - коване на дъски по стъпаловиден мост. Макар че удари пръстите си с чук и от тях бликна кръв, той финишира пръв. Преднината му нарасна, след като се справи по-добре и с отговорите на въпросите от Алманаха.

В четвъртата, решителна битка, участниците трябваше да покажат точност при пълненето на дамаджана с вода и хвърлянето на пясъчни торбички в кош. Хлебарят от Плевен отново демонстрира по-голяма прецизност, финишира с ефектен плонж и триумфира с 10 на 0. „Георги се би болен, с температура. Прави му чест, че игра мъжки. Сигурен съм, че ако беше здрав, резултатът нямаше да бъде този“, каза джентълменски Чавдар след сблъсъка. Като взе победата, той запази мястото си във "Фермата", донесе важна точка за своя отбор и автоматично се превърна във фермер на седмицата в тима „Стари герои“.