Д-р Денислава Ангелова с признание от Христо Стоичков

Новините

25-09-2022, 19:24

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Легендарният №8 връчи специална награда на председателя на Асоциация „Докосни дъгата“

Христо Стоичков връчи специална награда на д-р Денислава Ангелова – умалено копие на Златната топка. Жестът на легендарния №8 към председателя на Асоциация „Докосни дъгата“ бе в знак на благодарност за успешната им съвместна работа, насочена към децата и младежите на България.

Ще припомним, че през последните три години най-успешният български футболист, издателство „Софтпрес“ и Асоциацията поставиха основите на едно ползотворно сътрудничество и реализираха няколко общи инициативи, оставили незабравими спомени у подрастващите.

Христо Стоичков връчи приза на д-р Денислава Ангелова по време на представянето на биографията си в зала „Васил Левски“ в Пазарджик. Специалната награда – умалено копие на Златната топка, получиха още кметът на Пазарджик – Тодор Попов, както и председателя на Младежки спортен клуб „Пазарджик Спортува“ – Ренета Камберова.

Камата гостува в града по покана на Община Пазарджик, Асоциация „Докосни дъгата“, организацията „Пробег на мира“ и Издателство Софтпрес, за да вземе участие в няколко събития. Преди представянето на биографията си, Стоичков  бе удостоен със званието „Почетен факлоносец на мира“, като това се случи по предложение на Асоциацията. След това легендата на родния футбол и кметът на Община Пазарджик Тодор Попов направиха първа копка на иновативния проект „Градина на света“.