Множество пътни нарушения са констатирани днес в Плевенско

Крими

26-09-2022, 19:32

Снимка:

ОДМВР

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Само на единия контролно-пропускателен пункт на булевард „Сторгозия“ в рамките на два часа са установени 22 нарушения

Множество пътни нарушения са констатирани днес в хода на специализирана полицейска операция, която се провежда на територията на районните управления и участъци в цялата област.

Само на единия контролно пропускателен пункт на булевард „Сторгозия“ от 12 часа до 14 часа са установени 22. Най-често за непоставени предпазни колани, неплатени глоби, неползване на обезопасителни системи за деца, пътници в автомобилите. В Кнежа е засечен трактор,  нерегистриран по законен ред.  

Операцията е за противодействие на битовата престъпност и в нея участват  представители на Държавни горски стопанства, БАБХ, РИОСВ, НАП.

До 14 часа на различни адреси в частни имоти бяха установени незаконно придобити дърва за огрев, като дърветата са били без контролна горска марка и контролен билет. По случаите са образувани 9 бързи производства и материалите са внесени в РП – Плевен по компетентност.

Проверяват се търговски обекти съвместно с Инспекцията по труда и НАП.

В Окръжна прокуратура - Плевен е внесена и преписка за нарушаване на политическите права на гражданите. Работата по документиране на престъплението продължава.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен