ЦСКА – Спартак Плевен – в програмата на "Макс Спорт 2"

Спорт

04-10-2022, 13:16

Снимка:

НБЛ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Два мача от първия кръг на редовния сезон на НБЛ попаднаха в програмата на "Макс спорт 2". Телевизионният партньор на елитното ни първенство ще започне сезона с мач, по традиция изпълнен с висок заряд и много емоции – Левски – Рилски спортист.

Двубоят е на 8 октомври в зала „Универсиада“ и е с начален час 19:00.

В понеделник баскетболната програма на "Макс Спорт 2" ще продължи с мача на завръщането на ЦСКА. „Червените“ се завръщат в елита след 13 година пауза в своята зала с мач срещу амбициозния тим на Спартак Плевен. Двубоят също е с начален час 19:00 ч.

На 8 октомври в 19 ч. има още един мач от програмата на НБЛ за първи кръг – между Черноморец и Шумен в зала „Бойчо Брънзов“.

На 9 октомври в 18 ч. в зала „Христо Борисов“ Черно море Тича посреща Ямбол.

На 10 октомври кръгът завършва в зала „Общинска“ в Стара Загора с регионално дерби между Берое и Академик Пловдив.

Два мача от втори кръг са в програмата на телевизията. На 15 октомври от „Арена Самоков“ ще бъде предавано дербито между носителя на efbet  Купата на България и носителя на Суперкупата Рилски спортист и шампиона от миналия сезон Балкан. Мачът е с начален час – 19:00. В ефир попадна още един мач на Спартак Плевен – домакинството в зала „Балканстрой“ на Левски. Мачът е на 17 октомври в 19:00 ч.

Пълна програма за Първия Етап на НБЛ