Започна организацията на Мото Коледа 2022 в Плевен

Животът

19-10-2022, 15:37

Снимка:

Boqn Nikolov Photography

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Поставянето на кутиите е в ход, както и подготовката за Коледния базар

Започна подготовката за Мото Коледа 2022 в Плевен, обявиха организаторите. Това ще е 11-то юбилейно издание на кампанията.

"Поставянето на кутиите е в ход, както и подготовката за Коледния базар, за който се надяваме да стане традиционен. Подготвили сме някои нови, интересни неща, с които заедно да успеем да съберем средства за деца в нужда", споделиха инициаторите на благотворителната инициатива.

"Изминалата 2021 година, която беше и юбилейна за кампанията, беше повече от успешна. Събраната сума беше 21 143лв и беше разпределена между 5 деца. А емоцията от 25.12.2021....все още ни държи И точно този успех и тази емоция ни дават сили да продължаваме! Стотиците,които бяхме на площад "Възраждане" , доказахме, че заедно можем повече! Чувстваме се свежи и заредени с амбиция, да съберем повече за тези, които имат нужда да бъдат подкрепени! Тези, които носят смисъла на живота - децата", допълват организаторите на плевенската Мото Коледа

Ако имате предложения, препоръки или искате и вие да се включите в кампанията, може да пишете  на лично съобщение на фейсбук страницата на Мото Коледа Плевен.

Скоро ще бъде публикуван списък с вече поставените кутии!