Ивет Горанова: Имам желание да печеля още медали

Спорт

25-10-2022, 11:13

Снимка:

Ивет Горанова/Facebook

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Ивет заедно с треньора си Ангел Ленков бяха в Бургас за полицейско състезание

Истината е, че след олимпийското злато нищо вече не може да се сравни с него, дори европейското и световното. Като отида на състезание търся същата емоция и усещане, но нищо не е дори подобно на преживяното в Токио. Това сподели пред БНР олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова. Тя заедно с треньора Ангел Ленков бяха в Бургас за участие в Националната купа "България" за служители на МВР по полицейска лична защита и карате.

"До края на годината ще наблегна на подготовката си, защото през следващата година имам няколко Premier League – европейско, световно първенство  и европейски олимпийски игри. Това са ми трите основни състезания и ще се фокусирам върху тях“, каза още Горанова.

Тя сподели, че през лятото е успяла да си почине след 7 месеца на непрекъснати ангажименти. Психически се е откъснала от всичко и се чувства отпочинала и готова за нови победи.  

"Сега отново се връщам в залата, за да тренирам, защото имам желание да печеля още медали и харесвам чувството, когато се качиш на първото място", изтъкна олимпийската ни гордост