Тодор Тодоров: Моята увереност идва от работата, която сме свършили през седмицата

Спорт

04-11-2022, 09:21

Снимка:

архив

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Разполагаме с доста добър колектив, сподели наставникът на Спартак след успеха над Ямбол

Старши треньорът на Спартак Тодор Тодоров сподели мнението си след петата поредна победа на своя тим, записана убедително над Ямбол с 90:58 в двубой от петия кръг на НБЛ.

Ето какво заяви наставникът на плевенчани след успеха в зала "Диана":

"Ние очаквахме мачът да бъде такъв, какъвто беше в първите пет минути. Готвихме се доста. Моята увереност идва от работата, която сме свършили през седмицата. Нямахме толкова време да се подготвим, но въпреки това нещата, които бяхме заложили като геймплан, се радвам, че успяхме да ги изпълним. Готвихме се за тяхната защита, не очаквахме тя да е по този начин още от първата минута. Радвам се, че успяхме да изконтролираме това тяхно силно начало и благодарение на опита, на рутината на играчите успяхме да вкараме второто полувреме в сценария, в който ние искаме.

Ние разполагаме с доста добър колектив. Естествено, това е подплатено с добри баскетболни качества на отделните играчи. Не само вие виждате, че ние имаме играчи, които във всеки момент могат да дадат нещо и в нападение, и в защита. Като цяло се радвам. От вас разбирам кои са ни следващите три мача. От миналата година не спирам да повтарям, че единственото, което ме интересува, е как тренираме и как се готвим за мачовете. Не си правим никакви сметки и се опитваме да се подготвяме максимално добре за всеки един противник. Отдаваме нужния респект към всеки един. Радвам се, че това до момента ни носи успех. Гарантирам, че ние ще работим по същия начин и занапред", каза Тодоров.