Полицията в Кнежа откри наркотици при проверка на лек автомобил

Крими

04-11-2022, 10:03

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В колата са установени 26-годишен водач и пътници - 20-годишен, 31-годишен и 24-годишен, и четиримата от село Горни Дъбник

На 3 ноември в 18.00 часа в град Кнежа на улица „Димитър Бутански“ служители на РУ- Кнежа са проверили лек автомобил "Фиат Пунто". В колата са установени 26-годишен водач и пътници  - 20-годишен, 31-годишен и 24-годишен, и четиримата от село Горни Дъбник. При извършения личен обиск в бельото на 20-годишния са намерени шест прозрачни полиетиленови пликчета с размери 4 x 5,5 см, съдържащи надробена суха растителна маса, политиеленово пликче с размери 4 x 5,5 см, съдържащо кристалообразно вещество и политиеленово пликче с размери 4 x 5 см, със суха зелена тревиста маса. По данни на младежа съдържанията са дизайнерски чай, марихуана и метамфетамин. Веществата са предадени с протокол за доброволно предаване и предстои назначаване на физико-химическа експертиза.

Притежателят на наркотиците е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Уведомен е дежурен прокурор от РП- Плевен. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от НК. Работата продължава разследващ полицай.