Невяна Владинова зарадва десетки деца на емоционална среща в Плевен (Видео)

Спорт

06-11-2022, 07:19

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В събитието участваха и талантливите грации от спортен клуб по художествена гимнастика "Елегант"

Емоционална фен среща с Невяна Владинова зарадва десетки деца в Плевен! Специално участие в събитието, провело се в Панорама мол Плевен, имаха и талантливите грации от спортен клуб по художествена гимнастика "Елегант". Те демонстрираха с вълнение и амбиция своите съчетания пред погледа на известната гимнастичка и пред многобройните гости на търговския комплекс.

Невяна Владинова донесе със себе си част от многобройните отличия, които е спечелила през състезатлната си кариера. Отговори откровено на десетки въпроси, които й бяха зададени от присъстващите - за любовта към Плевен, за първите й стъпки в художествената гимнастика, за незабравимите и вълнуващи моменти в спортната й кариера, за редицата успехи и десетките медали, за трудностите и препятствията.

Едно от златните момичета на българската художествена гимнастика, а сега - вицепрезидент на родната федерация за този спорт, отправи ценни напътствия към малките си почитатели, пожела им да преследват мечтите си, а в края на срещата зарадва със снимки и автографи всички желаещи да имат спомен от срещата си с нея.

"В Плевен получих първите си шансове. Тук се влюбих в нещата, които правех занапред. Тук е мястото, където винаги ще се връщам вкъщи!", сподели Невяна Владинова, отправяйки благодарност към Панорама мол Плевен за възможността да се срещне с почитателите си в своя роден град.