Елизабет Захариева отново разтърси сцената на "Гласът на България“ (Видео)

Плевен Лайф

07-11-2022, 07:59

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчанката пя като истинска звезда и се отправя директно към следващия етап на крос битките

Елизабет Захариева пя като истинска звезда и се отправя директно към следващия етап на крос битките в "Гласът на България"! С гласа си тя отново накара Галена да настръхне и разчувства цялата зала.

Във финалния вокален дуел за сезона, талантливата плевенчанка и Ванеса Чаушевa изпълниха един от последните шлагери на Лейди Гага - "Hold my hand". Елизабет и Ванеса накараха всички да станат на крака с феноменалното си изпълнение. Изборът на Галена не беше лесен, но накрая тя избра Елизабет! Ванеса пък беше открадната от Любо Киров и продължава напред в неговия отбор.

От идната неделя, когато стартират крос борбите в "Гласът на България“, тежката задача кой да продължи напред към този момент ще бъде в ръцете на публиката. В този стадий тимовете ще се изправят един против различен. Хората в публиката ще гласоподават след всяка крос борба, а гласовете им ще решат кои участници да стигнат до полуфинала.

В деветия сезон на "Гласът на България" става все по-интересно, ненадейно и горещо, а мечтаната победа – все по-близка, мечтана и ясно обрисувана пред участниците.