Елизабет Захариева продължава напред към концертите на живо в "Гласът на България" (Видео)

Плевен Лайф

13-11-2022, 22:33

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Талантливата плевенчанка отново изуми треньорите и публиката със своето уникално изпълнение

Елизабет Захариева за пореден път покори сцената на "Гласът на България" с невероятно въздействащия си глас и силно сценично присъствие и продължава стремглаво напред към концертите на живо!

Талантливата плевенчанка се представи с изпълнение на песента “All by myself” в "Крос Битките" и спечели зрителския вот срещу своя опонент Донко Марков. Така тя си осигури място в полуфиналната фаза на музикалното риалити.

Комплиментите на журито за представянето на Елизабет тази вечер бяха повече от красноречиви: “Бях закован за стола!”, “Бих искал да бъда на първия ред на първия ти концерт в голяма зала.”, “Въпреки че си малка, ти си голяма звезда!”, "Господ, като ти е давал, ти си се редила няколко пъти - за глас, за красота, за артистичност!"

"Aз съм най-малката участничка в това състезание и вече доказах, че възрастта няма значение, когато имаш талант. Никога не е прекалено рано да тръгнеш по трънливия път на успеха. Важно е за мен да продължа, защото смятам, че има какво още много да покажа в предаването. Чувствам се много добре, чувствам се на място и не искам да си тръгвам!", сподели Елизабет.