Голяма обществена подкрепа за благородната кауза на есенен базар в град Левски

Животът

14-11-2022, 14:55

Снимка:

Община Левски

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Раяна е ученичка в СУ "Крум Попов" и се нуждае от триколката, за да има възможност за самостоятелно придвижване

Днес дарителската инициатива на Дочка Савова, родител на дете с детска церебрална парализа, за закупуване на електрическа триколка се радва на голяма обществена подкрепа. Раяна е ученичка в СУ "Крум Попов" и се нуждае от триколката, за да има възможност за самостоятелно придвижване. Социалните услуги на СОНИК СТАРТ се включиха в дарителска инициатива на майката за осъществяване на благородната кауза и организираха „Есенен базар“ днес в НЧ „Георги Парцалев - 1901“, гр. Левски с подкрепата на кмета на Община Левски Любка Александрова и Иван Иванов – управител на СОНИК СТАРТ.

Майката на Рая, Дочка Савова, вярва в доброто, а днес есенният базар с великолепни изделия и препълненото от посетители читалище са ярък израз на съпричастност и добротворство, желание да помогнем заедно на Рая.

Кметът на Община Левски Любка Александрова подкрепи днес благотворителното събитие.

От Наталия Николова от СОНИК СТАРТ научихме, че към каузата се присъединяват НЧ „Георги Парцалев - 1901“, Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – гр. Левски, ДГ „Локомотив“, ДГ „Слънце“, ДГ „Люляк“ – с. Малчика, СУ „Крум Попов“, ОУ „Максим Горки“, ОУ „Христо Ботев“ – с. Асеновци, НЧ „Осъм 1894“ – с. Градище, НЧ „Гео Милев 1895“ – с. Българене, НЧ „Пробуда 1928“ – с. Малчика, и НЧ „Просвета 1927“ – с. Аспарухово.

Есенният базар в НЧ „Георги Парцалев – 1901" ще бъде отворен до 17.00 ч. днес за всички , които вярват в доброто.