Жител на град Червен бряг е задържан в хода на полицейска операция

Крими

25-11-2022, 09:49

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В жилището му са открити наркотици

Жител на град Червен бряг е задържан в хода на полицейска операция за противодействие на битовата престъпност и престъпления, свързани с наркотици.

Вчера около 07:30 часа сужители при РУ- Червен бряг и сектор „Специализирани тактически действия“ при ОДМВР - Плевен предприели претърсване в частен дом в града, обитаван от 31-годишен мъж. В жилището са открили пластмасов контейнер, съдържащ съцветие от суха тревиста маса с жълт цвят, станиолова свивка 2х3 см., със суха зелено - кафява тревиста маса, метална мелничка с цилиндрична форма, стъклен 330 милилитров буркан с винтова капачка, съдържащ поставени в полиетиленов плик 44 съцветия суха раздробена тревиста маса с жълт цвят, полиетиленов плик, с 60 съцветия от суха тревиста маса с жълт цвят и  електронна везна.

31-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. С постановление на наблюдаващия прокурор мярката е удължена на 72 часа. По случая е образувано бързо производства по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен