Районна прокуратура - Плевен участва в инициатива "Споделени пространства за обучение"

Мисия

01-12-2022, 17:08

Снимка:

ПРБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Районна прокуратура - Плевен участва в инициатива "Споделени пространства за обучение" по проект на Националения институт на правосъдието "Съвременна учебна среда за съдии, прокурори,  следователи и други представители на професионалната общност", финансиран по програма "Правосъдие" на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021.

В изпълнение на проекта е създадено "Споделено пространство за обучение" в сградата на Районна прокуратура в град Плевен, находяща се на адрес ул. „Васил Левски“№176, предназначено за 20 броя потребители. Монтирано е предоставеното техническо оборудване и визуална идентификация – ултра късофокусен протектор, интерактивен кит за ултра късофокусен протектор, компютърна конфигурация, интерактивна магнитна дъска, флипчарт и други.

Предназначението на обособеното служебно помещение „Споделено пространство за обучение“ е да даде възможност за едновременното обучаване на до 20 магистрати или служители от Окръжна и Районна прокуратура, гр. Плевен.  То може да бъде използвано и за видеоконферентни връзки и разпити.

Споделеното пространство за обучение с техническото оборудване вече е въведено в експлоатация.