Червен бряг изпраща в последния му път Илиян Илиев - Щангата

Спорт

05-12-2022, 11:47

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Отиде си един треньор - легенда на Червен бряг, който през цялата си кариера работи с огромна енергия за развитието на спорта в нашата община и България", заяви кметът на Червен бряг

Днес, 5 декември, червенобрежката общественост изпраща в последния му път Илиян Илиев - Щангата. В съболезнователния адрес от името на кмета на община Червен бряг - д-р Цветан Костадинов, се казва:

"Уважаемо опечалено семейство, Уважаеми близки, приятели и колеги на г-н Илиев,

От името на Община Червен бряг и от свое име поднасям най-искрени съболезнования и дълбока съпричастност за загубата на уважавания от всички нас Илиян Илиев - Щангата.

В негово лице всички губим един изключителен човек и професионалист с непримирим дух – почтен, мислещ, търсещ, гледащ към бъдещето . Смъртта му е невъзстановима загуба за българската спортна общественост, тежка загуба за всеки от нас. Отиде си един треньор - легенда на Червен бряг, който през цялата си кариера работи с огромна енергия за развитието на спорта в нашата община и България. Той беше пример за всеотдайност и воля. Притежаваше неподражаемо умение да открива млади таланти в областта на вдигането на тежести, майсторски да ги мотивира за постоянство и упорит труд, да поставя мечтаните цели и уверено да ги води по пътя към успеха! Неговите последователност и устрем в отстояването на идеи и каузи бяха респектиращи! Затова за всички е съкрушителна загубата на този достоен човек с неподражаемо присъствие и голямо сърце.

Неговата ярка личност и харизма ще останат завинаги в сърцата на хората, които го познаваха!

Дълбок поклон пред светлата му памет!"