Тодор Тодоров: Минаваме през труден момент, но сега сме в началото на сезона

Спорт

18-12-2022, 00:13

Снимка:

НБЛ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Не успяхме да отговорим на агресията на Балкан. Благодарение на тази агресия те предизвикаха нашите играчи да направят 25 грешки, имат 25 точки от бърза атака. За отбора на Балкан, особено в тази зала, това е най-силното им оръжие, ние не успяхме да го спрем. Не знам на какво се дължи това нещо, но след 25 грешки трудно се играе", заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след загубата от Балкан.

"Не мога на кажа, че проблемите ни дойдоха само от гардовата линия. Нямаше организация, не се справихме и тактически. Още от началото на годината ние не сме отбор, който вкарва много точки, като цяло разчитахме на защитата. Сега явно там нещо бъркаме и трябва да коригираме. Надявам се колкото се може по-бързо да излезем от това положение. В началото на сезона вие, журналистите казахте, че сме приятната изненада, след мача с Рилски Удо каза, че сме неприятната изненада.  Всички започват да гледат на нас по-сериозно", коментира Тодоров пред сайта на НБЛ.

"Засега най-оптимистично стоят нещата при Божидар Аврамов. За Станимир Маринов, който вчера изкълчи крак - не знам, по първоначални данни не е толкова сериозно. Но като цяло ще трябва време и за него", заяви наставникът на плевнчани.

"Радващо е, че в залата дойдоха доста фенове от Плевен. В началото на сезона това ни бе една от целите - да накараме публиката да живее с баскетбола.  Да, сега минаваме през труден момент, но сега сме в началото на сезона. Надявам се когато дойдат важните мачове да не изглеждаме по този начин.", каза още Тодоров.