Дядо Коледа се приземи със самолет “Pilatus” РС-9М в Долна Митрополия (Снимки)

Животът

23-12-2022, 20:31

Снимка:

12-та Авиационна база

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

И тази година той спази своето обещание и заедно със Снежанка гостуваха на Коледното тържество на 12-та авиационна база

Дядо Коледа пристигна в 12-та авиационна база гр. Долна Митрополия. И тази година той спази своето обещание и заедно със Снежанка гостуваха на Коледното тържество.

В празничния ден родители и деца се събраха в трепетно очакване на гостите от далечна Лапландия. И ето, че чудото отново се случи и в 11.00 часа Дядо Коледа се приземи със самолет “Pilatus” РС-9М. С възторжени възгласи всички приветстваха любимият старец и Снежанка, след което се отправиха към празничната елха. Но преди да отвори чувала с подаръци Дядо Коледа искаше да се увери дали децата са били послушни и какво са научили през изминалата година. Малчуганите се редуваха да изпълняват песнички и стихотворения, а в замяна получаваха мечтания подарък.

Не липсваха и изненади. По някакъв магичен начин Дядо Коледа беше разбрал, че майор Янчо Христов се е учил и трудил много през изминалата година и затова беше възнаграден с огромен подарък. Изпълнен с емоции, песни и смях празникът неусетно завърши. Дядо Коледа отправи към всички благопожелания за здраве, щастие и успехи през Новата година.