Доброто е живо: Плевенчани с големи сърца зарадваха нуждаещи се (Снимки)

Животът

24-12-2022, 16:12

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Социално слаби и самотно живеещи възрастни жители на Тръстеник получиха хранителни продукти

Плевенчани с големи сърца зарадваха с хранителни продукти от първа необходимост социално слаби и самотно живеещи възрастни жители на Тръстеник. Инициативата е на популярния плевенски фотограф Боян Николов и д-р Антонио Василев, като доброто дело стана възможно благодарение на съдействието на кмета на градчето Методи Сирашки.

Продуктите бяха откарани днес до Тръстеник лично от Боян и Антонио, за да ги дарят на 8 самотноживеещи възрастни хора, както и на едно семейство с три малки дечица.

Припомняме, че преди две години Боян Николов обяви кампания за събиране на средства за лечението на своята майка, която бе диагностицирана с автоимунно заболяване. Той признава, че вълната от добрина, заляла тогава семейството му, е нещо, което го е накарало да повярва още по-силно, че доброто го има и не е изчезнало. И с голяма отговорност е приел мисията да бъде посланик на доброто, за да вдъхва поне малко надежда на други нуждаещи се от подкрепа хора, вярвайки от личен опит, че всеки малък жест се помни и топли в трудните мигове.